HOME.SPECIALISATIES.AANBIEDINGEN.PRIJSLIJST.CONTACT.
Een persoonlijk behandelplan waarmee de huid in topconditie wordt gebracht. Elke keer als de huid een bepaald niveau bereikt kunt u overstappen naar een hoger niveau. Zowel in de behandelingen als ook in thuis-verzorging.

Het Beauty Innovation Treatment Program kent 5 niveaus met binnen elk niveau verschillende behandelmogelijkheden. Eerst wordt uw huid naar het gewenste basis niveau gebracht. Vervol-gens kunt u in niveau doorgroeien tot producten voor thuisgebruik
Niveau 1: Conditioneren
De huid wordt met deze behandelingen in een goede conditie gebracht. Een goede basis om vervolgens over te stappen naar het volgende niveau.

Niveau 2: Stimuleren
Om de behandelingen van niveau 1 een extra stimulans te geven wordt in niveau 2 een hogere concentratie werkstoffen toegepast. Dat gebeurt met de Eye Lift producten en Fleece maskers.

Niveau 3: Optimaliseren
De huid heeft een niveau bereikt waar we met andere werkstoffen kunnen gaan werken.
In niveau 3 ondergaat de huid geheel nieuwe be-handelingen. Met deze nieuwe behande-lingen bereikt u een optimaal resultaat.

Niveau 4: Completeren
De wisselwerking tussen de niveau 3 behan-delingen met de specifieke behandelingen van niveau 4 geven een bijzondere dimensie aan het behandelplan. Deze afwisseling houdt de huid alert.
Niveau 5: Perfectioneren
Het topniveau is bereikt met deze zeer luxe behandeling. Voor de variatie is het mogelijk om de niveau 5 behandelingen af te wisselen met de niveau 3 en 4 behandelingen.